viernes, 29 de marzo de 2013

Agerria

Irulegiko Agerria baserrian aparteko produktuak egiten dituzte eta aurten Eskutartien lehengoz ezagutzera emango dituzte. Zapore oneko ahate-pateak, ahate-izterrak, ahate-urinekoa, ahate-bularkiak, kalitatezko foie grasak. Ikusten duzuen bezala ahateen produktuak menperatzen dituzte. Hala ere, badauzkate beste elikagai batzuk, adibidez, konfiturak, ardoak... Guztiak izugarriak.
Todo ello nace en pleno corazón de Benafarroa, en una explotación de 18 hectáreas de montaña donde el buen saber hacer de Daniel Dupey la han convertido en un referente en materia de elaboración de derivados del pato. Nada se les resiste y fruto de ello los éxitos cosechados, a lo largo de los últimos años. Prueba sus exquisiteces y sabrás de lo que estamos hablando.

No hay comentarios:

Publicar un comentario